Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

0

Φτάνοντας στο σημείο της επιλογής του στυλ

Φτάνοντας στο σημείο της επιλογής του στυλ

22/09/2020
από Admin Admin
Φτάνοντας στο σημείο της επιλογής του στυλ - frantzisoe.gr

Το μπάνιο που κάποτε θεωρήθηκε ως ένας καθαρά και μόνο χρηστικός χώρος μεταμορφώνεται σε ένα περιβάλλον με έντονο σχεδιαστικό περιεχόμενο.

Το σημερινό μπάνιο είναι όλο και πιο άρτια εξοπλισμένο και σε πολλές περιπτώσεις διατηρεί άφθονο χαρακτήρα και προσωπικότητα. Φυσικά, είναι το ιδανικό μέρος για την καθημερινή προσωπική φροντίδα. Από την άποψη της τεχνολογίας, το μπάνιο γίνεται ολοένα και πιο σύγχρονο, χάρη στη χρήση νέων προϊόντων υψηλής απόδοσης όπως για παράδειγμα οι νέες αυτόματες μπαταρίες  που αποσκοπούν στη μείωση της κατανάλωσης νερού.

 

Το κλειδί της επιτυχίας είναι η επίγνωση στη διαρρύθμιση μπάνιου.

Η γνώση των διαστάσεων του δωματίου (μήκος, πλάτος, ύψους) και η σωστή τοποθέτηση των ειδών υγιεινής, είναι πολύ σημαντικά, λαμβάνοντας επίσης υπ΄ όψιν τη θέση του της πόρτας για το τι μπάνιο θέλετε να φτιάξετε.

Όταν αρχίσετε και κατασταλάζετε σε έναν ορισμένο ρυθμό, (κλασικό μπάνιο, μοντέρνο μπανιο κ.λ.π.)

  • καλό είναι να ζητάτε από τον άνθρωπο στο κατάστημα ειδών υγιεινής έντυπα των υλικών, (τα περισσότερα έντυπα των βιομηχανιών κατασκευής ειδών υγιεινής αναφέρουν ακριβώς τις διαστάσεις των προϊόντων)
  • για να μπορείτε αργότερα με την ησυχία σας, να συγκρίνετε ποια είναι αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο και στη τσέπη σας.

καλό είναι να δείτε εάν τα προϊόντα ειδών υγιεινής που έχετε επιλέξει (μπανιέρα, ντουζιέρα, νιπτήρας, έπιπλο μπάνιου, λεκάνη, μπιντέ κ.λ.π.),

  • ανταποκρίνονται στις διαστάσεις του δικού σας μπάνιου
  • και αν όταν τοποθετηθούν είναι εύχρηστα,
  • αφήνοντας ενδιάμεσα τον απαραίτητο ωφέλιμο χώρο,
  • έτσι ώστε η κίνηση στο δωμάτιο να γίνετε με ευχέρεια και λειτουργικότητα.
  • Το κλειδί της επιτυχίας είναι η επίγνωση στη διαρρύθμιση μπάνιου.
  • Αν είναι εύκολα στην καθαριότητα για λόγους υγιεινής

Τέλος, ένας αισθητικά σχεδιασμένος, εξαιρετικά λειτουργικός και φιλόξενος χώρος διαβίωσης είναι μια περιγραφή στο σύγχρονο λουτρού που σας ταιριάζει.

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις